Jak odebrać vavada darmowe spiny po rejestracji

Ответить
KuznecVova

Jak odebrać vavada darmowe spiny po rejestracji

Сообщение KuznecVova »

Witam wszystkich. Właśnie założyłem konto w Vavada, ale nie wiem, gdzie mam sprawdzić vavada darmowe spiny. Czy przyznawane są automatycznie, czy trzeba je aktywować w panelu bonusowym? Na jaki slot są przeznaczone? Czy trzeba spełnić jakieś dodatkowe warunki, żeby móc je wykorzystać? Nie chcę niczego przegapić, bo słyszałem, że bonusy mają termin ważności. Będę wdzięczny za konkretną instrukcję.
Visaf

Re: Jak odebrać vavada darmowe spiny po rejestracji

Сообщение Visaf »

Gratulacje z okazji rejestracji. vavada darmowe spiny są przyznawane automatycznie po potwierdzeniu adresu e-mail (kliknięciu w link aktywacyjny przesłany na skrzynkę). Zazwyczaj jest to 100 darmowych spinów na slot Great Pigsby Megaways od Pragmatic Play. Free spiny mogą być przyznawane w kilku transzach – np. 20 spinów dziennie przez 5 dni. Aby sprawdzić ich status, wejdź w zakładkę „Bonusy” w panelu konta. Pamiętaj, że wygrane z darmowych spinów podlegają obrotowi (wager) w wysokości x20, a czas na odkręcenie to 14 dni. Minimalny depozyt nie jest wymagany do samego odebrania spinów, ale jeśli chcesz skorzystać z bonusu powitalnego od depozytu, to trzeba wpłacić minimum 50 zł. Więcej szczegółów znajdziesz na vavada darmowe spiny. Miłej gry i udanych obrotów.
Ответить