Is mostbet safe, təhlükəsizlik haqqında məlumat
Is mostbet safe, təhlükəsizlik haqqında məlumat
Dostlar, mən Mostbet-də oynamaq istəyirəm, amma is mostbet safe sualı məni düşündürür. Təhlükəsizdi? Şəxsi məlumatlarım qorunur? Ödənişlər vaxtında gedir? Saytda qeyd edildiyi kimi, Mostbet rəsmi saytı istifadəçilərin şəxsi məlumatlarının və maliyyə əməliyyatlarının qorunmasını təmin edir, şəxsi məlumatlar üçüncü şəxslərə ötürülmür. Bu nə dərəcədə doğrudu? Uzun müddətdi oynayan varmı? Lisenziyası varmı? Kimsə məlumat verə bilər? Çox sağ olun.
Re: Is mostbet safe, təhlükəsizlik haqqında məlumat
Salam, təhlükəsizlik sualı çox vacibdi, mən də vaxtilə bunu araşdırmışdım. Saytda qeyd edildiyi kimi, is mostbet safe sualına cavab olaraq deyə bilərəm ki, Mostbet rəsmi saytı istifadəçilərin şəxsi məlumatlarının və maliyyə əməliyyatlarının qorunmasını təmin edir, şəxsi məlumatlar üçüncü şəxslərə ötürülmür. Klub dünyada populyardır və Azərbaycan sakinləri arasında tələbat görür, 2009-cu ildə qurulan etibarlı onlayn kazinodur. Təhlükəsizlik üçün SSL-şifrələmə mexanizmi istifadə olunur, xüsusi sertifikatlar oyunçuların şəxsi məlumatlarını qoruyur. Mən iki ildi oynayıram, ödənişlər vaxtında gəlir, heç bir problem yaşamamışam. Rəylərdə də Elvin_Baku yazır: "Vəsait çıxarışı problemsiz keçdi." Ətraflı təhlükəsizlik məlumatı üçün is mostbet safe səhifəsinə baxa bilərsən.