Hindistanda Mostbet işləyir? Hansı ödəniş üsulları var?
Hindistanda Mostbet işləyir? Hansı ödəniş üsulları var?
Salam dostlar, mən Hindistandan oynamaq istəyirəm, eşitmişəm ki, Mostbet burada da populyardır. Amma bir neçə sualım var. Hindistan üçün ayrıca sayt varmı, yoxsa beynəlxalq versiyadan istifadə edirik? Bir də ən əsası, ödəniş üsulları nələrdir? Mən əsasən UPI və ya Paytm ilə ödəyirəm, bunlar qəbul olunurmu? Ruplı ilə oynamaq mümkündür? Çünki valyuta çevirəndə əlavə komissiya olur deyə qorxuram. Kimsə Hindistandan oynayırsa, təcrübəsini bölüşə bilərmi? Depozit və çıxarış nə qədər vaxt aparır? Çox sağ olun, cavablarınızı gözləyirəm.
Re: Hindistanda Mostbet işləyir? Hansı ödəniş üsulları var?
Salam qardaş, mən Hindistanda yaşayıram və uzun müddətdir Mostbet-də oynayıram, ona görə də dəqiq məlumat verə bilərəm. Bəli, Mostbet Hindistanda çox populyardır və tam işləyir. Ayrıca bir sayt yoxdur, beynəlxalq versiyadan istifadə edirik, amma parametrlərdə dili və valyutanı dəyişmək olar. Sənin üçün ən yaxşı xəbər budur ki, mostbet india səhifəsində UPI, Paytm, Google Pay kimi yerli ödəniş üsulları tam dəstəklənir. Mən özüm də UPI istifadə edirəm, pul dərhal hesaba keçir, heç bir komissiya yoxdur. Rupli ilə oynamaq mümkündür, valyutanı INR olaraq seçə bilərsən, beləcə çevirmə xərci olmur. Depozit dərhal, çıxarış isə adətən 15 dəqiqəyə qədər çəkir, bəzən bankdan asılı olaraq bir az uzana bilər. Ümumiyyətlə, Hindistan üçün çox rahat platformadı, sənə də məsləhət görürəm. Bir də hindi dilində dəstək var, istəsən onda yaza bilərsən.